Banegårdspladsen 7
5600 Faaborg
00000000

Frivillig i Helios

Helios Film- & Kulturhus drives som en forening med ulønnet, frivillig arbejdskraft.

Har du lyst til at blive en del af vores fællesskab og give Helios en hjælpende hånd, så kontakt frivillig-mentor Lars Torup mail: lars.torup@gmail.com

Han ved, hvilke arbejdsopgaver, der er brug for og kan guide dig videre til tovholderen for de enkelte arbejdsgrupper. Ud over nedenstående arbejdsgrupper har vi også enkeltstående arbejdsopgaver af forskellig art.

Driftspersonale
Biografen har to sale, mødelokale, bagscenerum og en større foyer. Vi har et engageret og velfungerende drifts-og rengøringsteam, der gerne vil suppleres.

Teknisk afvikling af lys og lyd
Ud over biografdrift foregår der mange andre kulturelle aktiviteter i Helios. Her er der behov for teknisk personale til betjening af lysudstyr og lydanlæg.
Det kræver en vis elektronisk indsigt, og at du kan holde hovedet koldt i pressede situationer, da mange funktioner skal fungere i professionel live-sammenhæng.
Indsigt i IT-systemer vil være en fordel.

Den daglige drift

Den daglige drift er lagt ud i syv selvstyrende arbejdsgrupper, der hver især tilrettelægger arbejdet, lægger vagtplaner og holder jævnlige "medarbejdermøder"

Operatørgruppen sørger for at vise de film, der er på plakaten. Et team af superbrugere klarer den tekniske side af sagen med de digitale film, mens de øvrige operatører afvikler den praktiske visning, billekontrol og lukning af biografen efter sidste forestilling.

Repertoiregruppen udvælger de film, der vises.

Rengøring. Denne gruppe klarer den daglige rengøring i biografen, ligesom man mødes jævnligt til morgenkaffe og lidt grundigere "hovedrengøring".

Billetsalg - Salg af billetter, gavekort og slik

Pr-gruppen varetager såvel den interne kommunikation som kontakten til pressen. Det er også her, det trykte månedsprogram og -plakat udarbejdes og deles ud. Endelig står denne gruppe også for events og særarrangementer i forbindelse med premierer, foredrag, kortfilm og meget mere.

Vicevært/vedligeholdelse - Handy m/k'er, der tager sig af de daglige, praktiske gøremål og lettere vedligeholdelse af bygningen.

Hør mere:
Du kan høre mere om, hvad det indebærer at være en del af det frivillige korps i Helios-Teatret hos tovholderne:

Billetsalg: Svend Erik Linnebjerg - tlf. 24256315 - mail: selinnebjerg@gmail.com
Operatør: Hans Henrik Hedemann - tlf. 41251035 - mail: hhhedemann@gmail.com
PR/markedsføring: Peter Holm - tlf. 61692134 - mail: hostpe@hotmail.com
Rengøring: Hanne Berg - tlf. 20124049 - mail: hanneflemming@me.com
Vicevært: Henning Rasmussen - tlf. 25656899 - mail: henningrasmussen50@gmail.com
Kontaktperson for medlemskartotek: Ruth Jensen - tlf. 23608520 - mail: ruelje@gmail.com
Kontaktperson for nøglekort: Eva B. Johansen - tlf. 20291052 - SMS